Peppukavalkadi huvijahdilla – Miss Universum ystävineen ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

Life’s peachy 🍑 #gonewiththewindsor

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Tällä kertaa universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa ystävänsä kanssa aurinkoisissa ja merellisissä maisemissa. Kuvassa hän ja ystävänsä nähdään esittelemässä bikinipeppujaan kameran suuntaan.

View this post on Instagram

Written in the stars ❤️

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

View this post on Instagram

Pre wipe out 🌊 @golden_barbie @revolve

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on