Nerokas viinapiilo! Alkoholi imetään puvuntakin sisältä kynäpillillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen sanomalehti Herald Sun julkaisi taannoin videon toimiston nerokkaimmasta tavasta salakuljettaa ja juoda omia viinoja. Etenkin kesälomien loppumisen kynnyksellä moni saattaa haaveilla hieman tunnelmaa rentouttavasta viinihuikasta.

Goon Suit -niminen keksintö on vanha, mutta sen esittelyvideo on lähtenyt uudelleen viraalikierrokselle. Kyseessä on puvuntakki, jonka povitaskuun mahtuu aimo annos juomista. Taskusta lähtee pieni letku.

Letkun päässä on kynää muistuttava pilli. Toisin sanoen palaverissa voi olla imeskelevinään kynää, vaikka todellisuudessa huulten välissä on takin kätköistä viiniä tarjoileva pilli. Pukua ei tiettävästi ole pantu massatuotantoon, mutta jokainen voi hyödyntää ideaa esimerkiksi ensi kesän festivaaliviinoja salakuljettaessaan.

https://www.facebook.com/watch/?v=10154241625963171