Aaron Carter erosi tyttöystävästään – poliisit kävivät tarkastamassa hyvinvoinnin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen lapsitähti Aaron Carter nauttii nykyisin selväpäisestä elämästä. Mies rakastui viime vuonna amerikkalaiseen taiteilija Lina Valentinaan vannoen, että kyseessä on hänen elämänsä suurin rakkaus ja unelmiensa nainen. Suhde on nyt päättynyt.

Poptähti Aaron Carter on kertonut, että suhde Lina Valentinaan on päättynyt, koska parisuhde ei ollut terve. Perhe huolestui Carterin hyvinvoinnista ja pelkäsivät, että mies on itsetuhoinen. Hänen kotiinsa soitettiin poliisit.

Kotonaan ollut 31-vuotias Aaron Carter todettiin kuitenkin hyväkuntoiseksi, mutta väsyneeksi. Us Weeklyn mukaan mies on kuitenkin kertonut olevansa kunnossa. Hän pääsi viime vuonna kuiville vuosikausia kestäneen huumausaineriippuvuuden jälkeen.