Asiakas virtsasi yökerhon jääpalakoneeseen – päätyi saman tien putkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaisen yökerhon asiakkaana ollut Michael Williams on pidätetty aamuyöllä tapahtuneen episodin vuoksi. 28-vuotias Williams oli virtsannut 260 First -klubin jääpalakoneen sisään. Hän vastusti järjestyksenvalvojia, joten paikalle soitettiin poliisit.

Viranomaiset olivat saaneet kutsun St. Petersburgissa sijaitsevaan yökerhoon aamuyöllä kello 02.30 aikaan. First Friday -tapahtumaan osallistunut Michael Williams oli saanut aivopierun ja päättänyt virtsata yökerhon jääpalakoneen sisälle. Hän ei suostunut poistumaan baarista vapaaehtoisesti.

Miehen housujen taskusta löydettiin pidätyksen yhteydessä pieni määrä marihuanaa. Hän vapautui seuraavana aamuna putkasta maksettuaan 400 dollarin suuruisen takuusumman, The Smoking Gun uutisoi. Williams suorittaa parhaillaan ehdonalaistuomiotaan marihuanan hallussapidosta.

Poliisi