Mies jäi jumiin kallion halkeamaan – pelastajat saapuivat vasta päivien päästä

Ohhoh! · Tim Isokivi

28-vuotias mies on selvinnyt kuin ihmeen kaupalla jouduttuaan kirjaimellisesti tukalaan tilanteeseen. Hän oli päiväkausien ajan jumissa kapeassa kallion halkeamassa. Kambodzalainen Sum Bora oli ollut keräämässä lannoitteena käytettäviä lepakon jätöksiä viidakossa.

Hän oli VOA Cambodia -sivuston mukaan hukannut taskulamppunsa ja yrittäessään noutaa sitä pudonnut kalliossa olevaan koloon. Boran huolestunut perhe yritti etsiä miestä, ja hänet onnistuttiin lopulta paikantamaan neljä päivää katoamisen jälkeen.

Lähes 200 pelastustyöntekijää louhi varovasti kalliota ja onnistui lopulta vapauttamaan Boran 10-tuntisen operaation päätteeksi. Heikossa kunnossa koettelemuksen jäljiltä ollut mies toimitettiin toipumaan paikalliseen sairaalaan.