Uskomaton video: Kymmenet nuoret rynnäköivät aitojen yli festareille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokaisilla festareilla nähdään henkilöitä, jotka yrittävät päästä ilmaiseksi sisään kiipeämällä alueelle aidan yli. Lollapalooza-tapahtumassa aidan yli yritti rynnäköidä jopa kymmenien nuorten joukko.

Valokuvaaja Jeremy Cohen todisti hämmentävää tilannetta lukuisista nuorista koostuvan ryhmän juostessa kohti Chicagon Lollapaloozan aitoja. He kiipeilivät aidan ylitse poliisien ja järjestyksenvalvojien yrittäessä epätoivoisesti puuttua asiaan.

Paikallisten viranomaisten mukaan nuorten yritys kuitenkin tyssäsi lyhyeen. Noin 50 henkilön matka alueelle pysähtyi toisten aitojen ja järjestyksenvalvojien toimesta. Viranomaisten mukaan alueelle pyrkineitä tullaan syyttämään rikollisesta luvattomasta läpikulusta.