Brittimiehen leikkaukset jatkuvat – haluaa näyttää korealaiselta poptähdeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Koreassa vuonna 2013 asunut Oliver ”Oli” London ihastui paikalliseen populaarikulttuuriin ja erityisesti K-pop -bändiin nimeltä BTS. Sen jälkeen mies on muokannut ulkonäköään plastiikkakirurgian avulla, jotta hän näyttäisi mahdollisimman paljon yhtyeen päälaulaja Jimiltä.

Korealainen kauneuskulttuuri ja sen ympärillä tapahtuva liiketoiminta on maailman suurinta. Korealaiset turvautuvat suhteellisen usein myös plastiikkakirurgiaan. Siksi myös Lontoossa asuva Oli on matkustanut Etelä-Koreaan ottamaan toimenpiteitä kasvoilleen.

Oli London on käyttänyt kauneusleikkauksiin lähes 100.000 euroa. Hän ihailee erityisesti korealaisten luustoa ja leuan muotoa. Korealaiset kauneuskirurgit operoivat potilaita ympäri maailmaa. London Oli kertoo Korea Timesin haastattelussa, että on tyytyväinen nykyiseen ulkonäköönsä, mutta aikoo seuraavaksi muuttaa silmiensä muotoa aasialaisempaan suuntaan.