ASAP Rocky esiintyy Blockfesteillä! Tuomio julistetaan Ruotsissa huomenna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimaailma on seurannut viime aikoina räppäri ASAP Rockyn tapausta, kun hänet pidätettiin Ruotsissa pahoinpitelystä epäiltynä. Peräti kuukauteen venynyt räppärin tutkintavankeus sai aikaan kohun, jota kommentoivat monet maailmantähdet ja jopa presidentti Donald Trump.

Lopulta oikeudenkäynti saatiin pidettyä ja sen jälkeen ASAP Rocky seurueineen vapautettiin. Hän lensi saman tien yksityiskoneella Yhdysvaltoihin. Ruotsalainen käräjäoikeus antaa ratkaisunsa asiassa huomenna keskiviikkona 14. elokuuta. Artistin managementin mukaan hänen ei tarvitse olla henkilökohtaisesti paikalla Ruotsissa.

Kohun ytimessä oleva ASAP Rocky esiintyy Suomessa jo kaksi päivää tuomion julistamisen jälkeen, sillä hän nousee perjantaina Blockfestin pääesiintyjäksi Tampereella. Tänään julkaistun ohjelmakartan perusteella räppäri ei ole perunut keikkaansa, joten hän on tällä tietoa saapumassa Blockfesteille sovitusti. Kohuräppärin esiintymisen on määrä alkaa päälavalla perjantaina kello 23.00.

Edellisen kerran ASAP Rocky esiintyi Blockfesteillä vuonna 2016, jolloin hänen lentokoneensa laskeutui Tampere-Pirkkalan lentokentälle vain puoli tuntia ennen keikan alkua. Lue lisää kulissien takaisista tapahtumista Staran julkaisemasta Blockfest 10 vuotta -juttusarjasta.