Karen Havaryn takapuoli kuin sarjakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen valtavilla takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan. Taannoin he saivat haastajan 20-vuotiaasta Karen Havarystä.

View this post on Instagram

🚀🚀🚀

A post shared by 𝐊𝐀𝐑𝐄𝐍 𝐇𝐀𝐕𝐀𝐑𝐘 𝐑𝐄𝐀𝐋 👁‍🗨 (@havaryk) on

Vahvasti kauneusleikkauksilla tuunattu Karen Havary poseeraa parhaillaan somessa kuvissa, joista on luomu kaukana. Hänen takapuolensa muistuttaa nimittäin lähinnä sarjakuvien karikatyyrien pakaroita, mutta tällä kertaa kyse ei ole sarjakuvista.

Havaryn tavoitteena on ollut panostaa vartaloonsa, jotta hän voisi haastaa Nicki Minaj’n, ja siinä hän näyttää hiljalleen onnistuvan. Rio de Janeirossa asuva Karen Havary on saanut jo nyt jalansijaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa. yli 100.000 seuraajaa.