ASAP Rocky sai ehdollisen vankeustuomion Ruotsissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa perjantaina Blockfestin pääesiintyjänä konsertoiva yhdysvaltalainen räppäri ASAP Rocky on saanut Ruotsissa ehdollisen vankeustuomion. Tukholman käräjäoikeus tuomitsi räppärin ja kaksi hänen seurueensa jäsentä ehdolliseen ja maksamaan korvauksia pahoinpitelyn uhrille.

Tapaus aiheutti maailmanlaajuista kohua, kun Ruotsin viranomaiset pitivät räppäriä ja tämän seurueen jäseniä peräti kuukauden ajan tutkintavankeudessa. Asiaan ottivat kantaa lukuisat maailmantähdet presidentti Donald Trumpia myöden. ASAP Rocky vapautettiin oikeudenkäynnin jälkeen, jolloin hän lensi yksityiskoneella Yhdysvaltoihin.

Edellisen kerran ASAP Rocky esiintyi Blockfesteillä vuonna 2016, jolloin hänen lentokoneensa laskeutui Tampere-Pirkkalan lentokentälle vain puoli tuntia ennen keikan alkua. Lue lisää kulissien takaisista tapahtumista Staran julkaisemasta Blockfest 10 vuotta -juttusarjasta.