Povipommin uimapuku kovilla – kuin kuminauha hamsterin yllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Megasuosioon noussut laulaja Aubrey O’Day esiintyi äskettäin MTV-televisiokanavan Ex On The Beach -ohjelmassa. Nainen paljasti yksityiskohtia suhteestaan Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin poikaan. Aubrey O’Day julkaisee ajoittain rohkeitakin kuviaan verkossa.

Nyt Aubrey nähdään poseeraamassa erittäin niukassa uimapuvussa. Kuvasta tulee vääjäämättä mieleen, että onkohan kurvitar hankkinut uimapukunsa epähuomiossa lasten osastolta. Se nimittäin näyttää vetävän viimeisiään muodokkaan naisen yllä.

Aubrey O’Daylla on jo 941.000 seuraajaa Instagramissa. Hän käyttää mielellään Fashion Nova -brändin vaatteita, tosin mallistot ovat yleensä bikineitä tai alusasuja. Hän seurusteli Donald Trump Jr.:n kanssa yli vuoden ajan salasuhteessa.