Bebe Rexha julkaisi seksikkään alusvaatekuvan – näpäytti liian vanhaksi haukkunutta musiikkituottajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

29-vuotias poptähti Bebe Rexha nauttii menestyksekkäästä urasta etenkin Yhdysvalloissa. Nyt tähti on näpäyttänyt musiikkituottajaa, joka on väittänyt hänen olevan liian vanha seksikkääksi.

Rexha jakoi Instagramissa mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseeraa alusvaatteisillaan peilin edessä. Tähti kirjoitti olevansa kyllästynyt lokeroimiseen ja kertoi kirjoittavansa omat sääntönsä.

– Taannoin miespuolinen musiikkituottaja kertoi minun olevan liian vanha ja kuvaili imagoani hämmentäväksi. Olen seksikkäitä kuvia Instagramissa jakava laluntekijä, eivätkä naispuoliset lauluntekijät saisi tehdä niin ainakaan iässäni, Rexha kirjoitti.

– En aio valehdella iästäni tai laula lauluja jotka myyvät paremmin koska ne kuulostavat ”nuoremmilta”. Aion juhlistaa ikääni koska olen viisaampi, vahvempi ja uskokaa pois, paljon parempi rakastaja kuin 10 vuotta sitten, tähti jatkoi.

 

View this post on Instagram

I recently had a MALE music executive tell me that I was getting too old and that my brand was “confusing.” Because… I’m a songwriter and I post sexy pics on my Instagram and that’s not what female songwriters are suppose to do, especially for my age. I’m 29. I’m fed up with being put in a box. I make my own rules. I’m tired of women getting labeled as “hags” when they get old and guys get labeled as sexy with age. Anyways, I’m turning 30 on August 30 and you know what, I’m not running away from it. I’m not gonna lie about my age or sing songs that I feel will sell better because they sound “younger.” I’m gonna celebrate my age because you know what, I’m wiser, I’m stronger and TRUST ME I’m a much better lover than I was 10 years ago.

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on