Honey Boo Boon äiti pahassa huumekoukussa – hylkäsi lapsensa poikaystävän takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompson elää nykyisin 19-vuotiaan isosiskonsa holhouksen alla. 13-vuotiaan Honey Boo Boon äiti June Shannon menetti lapsensa huoltajuuden päihdeongelmien ja varojen väärinkäytön vuoksi.

June ”Mama June” Shannon alamäki alkoi hänen tavattuaan nykyisen poikaystävänsä Geno Doakin. Nyt Alana Thompson elää siskonsa luona ainakin siihen saakka, kunnes hänen äitinsä jättää huumausaineriippuvuudesta kärsivän poikaystävänsä. Ehtoon kuuluu myös, että Mama June hakee ammattiapua omiin ongelmiinsa, TMZ uutisoi.

June Shannon ja Geno Doak nähtiin äskettäin poistumassa ravintolasta silminnähden sekavassa tilassa. Vastikään 40 vuotta täyttänyt June Shannon hoiperteli silmät ummessa kadulla keskellä päivää. Alana Thompson on anellut äitiään jättämään huumausaineiden käytön. Nainen jatkaa ainakin kuvien perusteella edelleen.