Jared Leto riisui paitansa Instagramissa – naiset tarvitsevat lisähappea vatsalihakset nähtyään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyt se on virallista: 47-vuotias Jared Leto on huumaavan kuuma komistus ja omaa alle kolmekymppisen miehen vartalon. Näyttelijä on esitellyt vatsalihaksiaan Instagramiin julkaistulla videolla. Hän nostaa videolla seksikkäästi t-paitansa helmaa.

Jared Leton julkaisema video on kerännyt reilussa viikossa lähes kolme miljoonaa katselukertaa. Tikissä kunnossa oleva näyttelijä on saanut runsaasti kehuvia kommentteja myös muilta julkkiksilta. Esimerkiksi Donald Trump. Jr.:n salarakas ja glamourmalli Aubrey O’Day on ilmaissut ihastuksensa emojilla, jonka silmät ovat kaksi sydäntä.

Koomikko DeRay Davis on sanonut kuvan inspiroivan häntä ja mies aikoo mennä heti kuntosalille treenaamaan. Vatsalihakset eivät kasva yhdessä yössä, vaan niiden näkyminen vaatii sinnikästä kuntoharjoittelua ja periksiantamattomuutta. Tämä ominaisuus jos mikä tekee Jared Letosta entistäkin seksikkäämmän. Mies osaa todenteolla pitää huolta itsestään.

https://www.instagram.com/p/B0tq1e5AKCT/

https://www.instagram.com/p/BZUT0hzn5Dn/