Mies hakkasi tyttöystävänsä auton lekalla romuksi – järjesti sitten ikimuistoisen yllätyksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Lousianassa asuva mies on tuhonnut tyttöystävänsä Volvon. Hän rikkoi ajoneuvon ikkunat, hakkasi pintaa pesäpallomailalla ja töhri sen jälkeen auton pinnat punaisella spraymaalilla. Taustalla oli kuitenkin hyvä syy.

Itsjusta6-kanavaa Youtubessa pitävä mies osti tyttöystävälleen lahjaksi Volvon alle vuosi sitten. Autossa ilmeni jatkuvasti vikaa ja korjattavaa, eikä mies enää jaksanut korjata sen moottoriongelmia. Hän osti tyttöystävälleen uudeksi autoksi Mazda 3 -merkkisen kaaran.

Sitä ennen hänen piti kuitenkin pelästyttää tyttöystävä pahanpäiväisesti. Nainen itki vuolaasti nähdessään Volvolle aiheutuneet tuhot. Paikalle saapui jopa poliisi selvittelemään asiaa. Lopulta poikaystävä paljasti yllätyksensä ja uuden auton. Tyttöystävä itki jälleen vuolaasti, mutta tällä kertaa onnesta.

https://www.instagram.com/p/BzBR096h49_/

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.