Tätä et haluaisi kohdata itse: Autosta löytyi jättiläismäinen ampiaispesä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Jo yhden ampiaisen päätyminen auton sisälle voi aiheuttaa monille stressaavia hetkiä. Tuoreella videolla autosta on löytynyt miltei koko ajoneuvon täyttävä ampiaispesä.

Tuoreella Youtube-videoilla mehiläisten hoitoon erikoistunut Stinger Creations on hälytetty poistamaan mehiläispesää Chevloret Malibu -autosta. Perillä heille selvisi, että kyseessä oli mehiläispesän sijaan ampiaisten pesästä.

Tuhansien ampiaisten täyttämässä ajoneuvossa istuminen olisi ponille todellinen painajainen. Stinger Creationin Jude nähdään kuitenkin auton kuljettajan paikalla yllättävän rauhallisen näköisenä, päällään ötököiden pistoilta suojaava puku. Toisella videolla mies jopa kertoo voivansa haistaa ampiaisten myrkyn ilmassa.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.