Taco Bell avasi oman hotellin – burritorakastajan paratiisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pikaruokaketju Taco Bell on avannut hetkeksi oman hotellinsa Palm Springsin legendaariselle hyvinvointialueelle Yhdysvaltoihin. Uima-altaita, spa-palveluita ja tietysti pikaruokaa huoneisiin toimittavassa hotellissa pääsi nauttimaan lomasta suosikkiruokiensa ympäröimänä.

Kuuluisat Instagramin vaikuttajat, valittujen lehtien journalistit ja muutamat tacofanit pääsivät nauttimaan Taco Bell -pikaruokalan pop-up -hotellista Palm Springiin. Yhden viikonlopun ajan avoinna ollut hotelli tarjoili vierailleen ilmaista Taco Bellin ruokaa ja juomaa mielin määrin. Kampanja kannatti, sillä ketju sai runsaasti näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Osa hotelliviikonlopun ruokalistan tuotteista tarjoiltiin testimielessä ja parhaimmat pääsivät jatkoon. Niitä tarjoillaan tulevaisuudessa tavallisissa Taco Bell -ketjun ravintoloissa. Suomessa on Taco Bell -ravintoloita pääkaupunkiseudulla ja Lappeenrannassa.

We Went To The Taco Bell Hotel—Here's What It's Really Like

You can even get burritos for room service at the Taco Bell hotel 😍Full review: http://dlsh.it/z7QP1vD

Publiée par Delish sur Mercredi 14 août 2019