Meghan Markle ja Prinssi Harry Ibizalla – juhlivat tuoreen äidin syntymäpäiviä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttua ja herttuatar ovat lentäneet yksityiskoneella Ibizalle lomailemaan. Syynä on prinssi Harryn vaimon, Meghan Marklen syntymäpäivät. Mukana juhlahumussa on ollut pariskunnan kolmen kuukauden ikäinen Archie-poika.

Sussexin herttuapari on palkannut oman turvatiiminsä lisäksi viisi paikallista opasta esittelemään heille Ibizaa. Saari tunnetaan etenkin sen messevästä bailukulttuurista, eikä niinkään perhelomailustaan. Kuninkaallinen perhe vietti aikaansa omassa villassa.

Meghan Markle täytti 38 vuotta. Prinssi Harry onnitteli vaimoaan syntymäpäivän johdosta myös parin virallisella Instagram-tilillä. Heidän poikansa koko nimi on Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

View this post on Instagram

This evening, The Duke and Duchess of Sussex attended #TheLionKing European premiere in London at the Odeon Theatre. In celebration of the film’s release, The Walt Disney Company announced #ProtectThePride, a global conservation campaign to support efforts protecting the rapidly diminishing lion population across Africa. As a part of their commitment to this cause, Disney also made a donation to The Duke of Sussex’s upcoming environment & community initiative which will be formally announced this autumn. The Duke and Duchess are committed to advancing conservation efforts across Africa and around the world, and working with communities to ensure a sustainable future for the planet. This evening Their Royal Highnesses had the pleasure of meeting the cast and creative team behind the film, as well as supporters of @africanparksnetwork, of which The Duke is President. Photo credit: PA images / Getty images – Chris Jackson

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on