Näin Yhdysvalloissa: Nainen yritti ampua pienkoneen alas humalassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Lousianassa asuva 40-vuotias Stacy Nguyen Rodgers on pidätetty. Humalassa ollut nainen oli yrittänyt ampua kotinsa yläpuolella lentäneen pienkoneen alas. Lentokone oli levittämässä alueelle hyönteismyrkkyä.

Monroen alueen hyttysissä oli todettu poikkeuksellisen paljon Länsi-Niilin virusta. Se voi aiheuttaa hyttysen pureman kautta ihmisille aivokalvontulehduksen kaltaisia oireita ja voi johtaa jopa kuolemaan. Alueelle pestattiin hyttysmyrkkyä levittävä pienlentokone.

The Smoking Gunin mukaan Stacy Nguyen Rodgers oli kotipihallaan alkoholin vaikutuksen alaisena lentokoneen lentäessä hänen talonsa yläpuolelta. Nainen yritti ampua konetta kolme kertaa revolverin kaltaisella käsiaseella. Hän ei osunut kohteeseen. Poliiseille hän väitti luulleensa konetta kauko-ohjattavaksi lennokiksi.