Ashton Kutcherin exän murhaaja tuomittiin – Kutcher todistajana oikeudessa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin viiltäjänä tunnettu Michael Thomas Gargiulo on ollut oikeuden edessä kahden naisen raa’asta murhasta. Yksi uhreista on näyttelijä Ashton Kutcherin ex-tyttöystävä Ashley Eller, jota mies puukotti 47 kertaa vuonna 2001.

Ashton Kutcher oli mukana todistajana oikeudessa. Hän kertoo saapuneensa noutamaan Elleriä treffeille murhailtana ja nähneensä ikkunan kautta tuolloin viiniksi luulemiaan veritahroja. Hän poistui paikalta luullen Ellerin tehneen oharit ja kuuli murhasta vasta seuraavana päivänä.

Gargiulo tuomittiin oikeudessa Ellerin murhasta ja vuonna 2005 tapahtuneesta Maria Brunon murhasta. Syyttäjät kuvailivat Gargiuloa kylmäveriseksi, naisia saalistavaksi sarjamurhaajaksi.

Michael Thomas Gargiuloa odottaa vielä oikeudenkäynti vuonna 1993 tapahtuneesta Tricia Pacaccion murhasta. Mies saatetaan tuomita kuolemanrangaistukseen mikäli hänen todetaan olleen tekohetkillä syyntakeellinen, uutisoi New York Post.