Kaupunki haluaa estää vessaseksin – asentavat liikkeen tunnistavia sensoreita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Walesilaisessa Porthcawlin kunnassa aiotaan panostaa uudenlaisiin saniteettitiloihin. Kunnanvaltuusto on hyväksynyt ehdotuksen, jossa julkiset vessat tullaan varustamaan huipputekniikalla. WC-tiloihin tulee muun muassa liikkeentunnistimia.

Uusiin kaupunkivessoihin asennetaan sensoreita, joiden avulla julkisten vessojen seksiakteja pyritään kontrolloimaan. Vessojen tunnistimet huomaavat tiloissa tapahtuvan aktin ja käynnistävät sen johdosta äänekkään hälytyksen. Vessassa rakastelevia odottaa märkä yllätys.

Vessan katosta ruiskutetaan vettä sekstailijoiden päälle. Hälytyksen myötä myös saniteettitilan ovet aukeavat. Lisäksi saniteettitilojen pintamateriaalit estävät graffittien ja töhryjen tarttumisen niihin. Julkiset vessat rakennetaan suositulle Griffin Parkin alueelle, Wales Online kertoo.