Mies kävi ensitreffeillä – sitten tuli ahdistava viesti deittikumppanilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset tapaavat yhä useammin treffisovellusten välityksellä. Tällöin tutustuminen alkaa yleensä viestittelyllä. Jossain vaiheessa kuitenkin kannattaa järjestää tapaaminen, sillä tällöin vasta voi oppia tuntemaan toisen henkilön paremmin.

New Yorkissa miehiä deittaileva Eric-niminen mies on turhautunut deittailukulttuuriin, jossa ghostataan tai tavataan ihmisiä sarjatreffailuna. Hän kävi äskettäin uuden tuttavuuden kanssa ensitreffeillä, mutta pelkäsi, että henkilö ghostaa hänet. Sen sijaan hän saikin deitiltä viestin.

Mies pyysi Ericiä tekemään hänelle palveluksen. Hän pyysi, että Eric asentaisi puhelimessaan lukukuittaukset päälle. Toisin sanoen treffikumppani halusi tietää, koska mies on lukenut hänen lähettämänsä viestit. Eric julkaisi asiasta twiitin, jossa määrittelee pyynnön todella omituiseksi yhden tapaamisen jälkeen.