Seksivierailu päättyi tuhopolttoon – mies olikin nukkumassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

New Jerseryssä asuva 29-vuotias Taija Russell oli vastannut erään miehen seksikutsuun keskellä yötä. Nainen oli saapunut miehen asunnolle elokuun alussa ainoastaan todetakseen, että mies olikin nukahtanut. Russell raivostui.

Nainen ei saanut miestä hereille, joten hän lähti läheiselle bensa-asemalle ja osti sieltä kanisteriin polttoainetta, tulitikut ja sytyttimen. Sen jälkeen hän palasi talolle ja sytytti asunnon etuoven palamaan. Miehen onnistui paeta asunnon ikkunasta ja paikalle soitetut palomiehet pelastivat hänen koiransa.

Talo tuhoutui tulipalossa. Nopeasti selvisi, että tulipalo oli tahallaan sytytetty ja Taija Russell jäi teostaan kiinni. Hänet on toimitettu murhan yrityksestä ja törkeästä tuhopoltosta ja pahoinpitelystä vankeuteen. Mies sai pieniä palovammoja sekä hengitysoireita savusta, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi