Huumehörhöt murtautuivat Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhaan – murtosaalis löytyi katolta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin Kaisaniemessä sijaitsevan kasvitieteelliseen puutarhaan murtauduttiin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kahden henkilön epäillään vahingoittaneen tallomalla puutarhan kasveja ja yrittäneen anastaa puutarhan omaisuutta.

Poliisi otti kiinni miehen ja naisen rikoksista epäiltyinä. Nainen löytyi yhdestä puutarhan puskista makaamasta ja mies myöhemmin tuntomerkkien perusteella eräästä keskustan kahvilasta. Poliisi epäilee molempia varkaudesta.

Poliisi löysi naisen käsilaukun ja miehen repun rakennuksen katolta kasvitieteellisen puutarhan alueella. Molemmissa laukuissa oli huumausaineita. Naista epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja miestä huumausainerikoksesta.

Samalta katolta löytyi myös anastetuksi epäillyt tavarat: videotykki ja kaksi kitaranvahvistinta. Puskassa piilotellut nainen kertoi poliisille ensin väärät henkilötiedot. Sen vuoksi häntä epäillään myös väärän henkilötiedon antamisesta.