Katie Holmes ja Jamie Foxx erosivat – eivät ole nähneet toisiaan kuukausiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpari Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat vuonna 2012, jonka jälkeen Holmes piti vuosikausien ajan matalaa profiilia. Vuonna 2016 alkoivat kuitenkin huhupuuhet Katie Holmesin ja Jamie Foxxin suhteesta. Myöhemmin he vahvistivat seurustelevansa.

Nyt Katie Holmes ja Jamie Foxx ovat kuitenkin eronneet. Page Six -lehti kertoo 51-vuotiaan Jamie Foxxin viihtyneen laulaja Sela Vaven seurassa viime aikoina. Katie Holmes oli puolestaan ollut lounaalla ystävänsä La Esquinan kanssa.

Holmesin kerrotaan sanoneen, että Jamie saa tehdä mitä haluaa, eivätkä he ole olleet yhdessä kuukausiin. Heidät on nähty viimeksi yhdessä tämän vuoden Met Galan -punaisella matolla. Kuusi vuotta Jamie Foxxin kanssa seurustellut Holmes keskittyy parhaillaan 13-vuotiaaseen Suri-tyttäreensä.