Muistatko Pen-Pineapple-Apple-Pen -renkutuksen? Tässä artistin uusi hämmentävä kappale

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolme vuotta sitten jättihitiksi noussut Pen-Pineapple-Apple-Pen -kappale teki japanilaisesta Piko Tarosta maailmankuulun. Hahmon takana on japanilainen koomikko Kosaka Daimaou. Nyt mies on julkaissut uuden ja entistäkin kyseenalaisemman tekeleen nettiin.

Pikotaro, tai Piko Taro, on julkaissut uuden hengellissävytteisen kappaleen, jonka nimi on Everyone must die, eli suomennettuna kaikkien pitää kuolla. Taiteellinen pläjäys tuskin nousee yhtä suosituksi kuin koomikon legendaarinen Pen-Pineapple-Apple-Pen -hitti. Siltikin tuoretta musiikkivideota on katsottu satoja tuhansia kertoja ensimmäisen viikon aikana. Video ja kappale ovat vähintäänkin omituisia.

Huumorikappaleet ovat yleensä yksinkertaisia renkutuksia, jotka jäävät soimaan päähän. Osa niistä on luotu tarkoituksella yhden hitin ihmeeksi. Pikotaro ei kaiketi ole aikeissa lopettaa uraansa.