Sofian Richie loisti huvijahdilla – ökyloma Euroopassa jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on yrittänyt jo muutaman vuoden ajan saavuttaa uskottavuutta ja jalansijaa seurapiireistä. Hän on seurustellut pari vuotta Scott Disickin kanssa, mutta viime päivät kaunotar on lomaillut Kardashianien perheen kanssa.

View this post on Instagram

@amberasaly 🐠

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richie täyttää 21 vuotta 24. elokuuta. Parhaillaan hän viettää lomaansa Euroopassa luksuslomalla, jossa hän on keikistellyt muun muassa useissa Välimeren lomakohteissa ja nauttinut auringosta 250 miljoonan euron arvoisella superjahdilla bikineissä.

View this post on Instagram

Koofles after hours 🤗

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Sofia Richie on työskennellyt muun muassa Michael Korsin, Chanelin ja Tommy Hilfigerin mainoskampanjoiden mallina. Hän on Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin kolmen lapsen äitipuoli. Kardashianin perheen matriarkka Kris Jenner on vaatinut Scott Disickiä kosimaan pian Sofia Richietä.

View this post on Instagram

Du cap🍸

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on