Kuvan yksityiskohta hämmentää – onko Kim Kardashianilla ylimääräinen varvas?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian viettää niin paljon aikaa valokeilassa, ettei hänellä luulisi olevan juuri minkäänlaisia faneilta huomaamatta jääneitä salaisuuksia. Nyt osa faneista epäilee kuitenkin tähteen liittyvän piilotetun puolen tulleen julki.

Kim jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän ja siskonsa Kylie Jenner mainostavat tuoretta hajuvettään. Fanit huomasivat nopeasti tähden toisessa jalassa kuudennen, ylimääräisen varpaan.

Monet epäilivät kyseessä olevan pelkkä tavanomainen photoshop-moka. Osa faneista kuitenkin spekuloi Kimillä olevan ylimääräinen varvas. Hollywood Life -lehden mukaan tähti ei ole toistaiseksi kommentoinut sosiaalisessa mediassa hämmennystä herättänyttä kysymystä, eikä näin ollen vahvistanut tai jättänyt vahvistamatta ylimääräisen varpaan olemassaoloa.