Mies varasti marketin sähköskootterin – pako tyssäsi nolosti akun loppumiseen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisissa tavarataloissa ja supermarketeissa on asiakkaiden käyttöön tarkoitettuja sähköskoottereita. Niiden tarkoituksena on auttaa iäkkäiden ja huonokuntoisten asiointia kaupassa. Eräs mies huristeli Walmartin sähköskootterilla kaupasta ulos.

Floridan St. Petersburgin Walmartin henkilökunta huomasi, että asiakkaana ollut 59-vuotias John Davis jatkoi matkaansa kaupasta ulos tavaratalon sähköskootterilla. Walmartista soitettiin poliisille. Viranomaiset paikansivat nopeasti hitaasti liikkuneen kulkuneuvon muutaman kilometrin päästä.

John Davis oli pysähtynyt paikalliselle huoltoasemalle aikomuksenaan lisätä sähköskootteriin virtaa. Hän puuhasteli latauskaapelin kanssa poliisien saavuttua paikalle. Päihtymystilassa ollut Davis toimitettiin telkien taakse, The Smoking Gun kertoo.