Mitä sinä näet kuvassa? Härskit huulipunamainokset leviävät netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nars-kosmetiikkamerkin uusin huulipunamallisto on noussut otsikoihin markkinointivideoidensa ansiosta. Syy on se, että mainoksessa olevat huulipunat näyttävät monen mielestä miehen sukuelimiltä.

Uudet huulipunat eivät ole vielä saapuneet kauppojen hyllyille, mutta ne ovat jo kaikkien huulilla keskusteluaiheena ja viraali-ilmiönsä vuoksi. Huulipunat on nimittäin kuvattu mainosvideoille siten, että ne muuttuvat sulaneesta muodosta takaisin kiinteäksi. Valitettavasti sulanut huulipuna näyttää härskiltä.

Penistä muistuttavat huulipunat ovat saaneet ihmiset kysymään, onko vika ainoastaan heidän kaksimielisyydessä vai ovatko Narsin tuotteet videolla aluksi siittimen muotoisia. Videoita on julkaistu monessa eri huulipunasävyssä, mutta nude lienee kaikista huvittavin esimerkki.