Poliisi kumosi somehuhun – portsari ei pahoinpidellyt asiakasta Helsingissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Facebookissa on levinnyt tällä viikolla kuvia miehestä, jonka väitetään joutuneen ovimiehen pahoinpitelyn uhriksi helsinkiläisen Milliklubin edustalla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 11. elokuuta. Poliisi on julkaissut asiasta tiedotteen.

Poliisi tutkii Helsingin keskustassa Kaivokadulla tapahtunutta pahoinpitelyä. Pahoinpitely tapahtui ravintolan edustalla hieman puolenyön jälkeen. Poliisi on saanut tapahtuneesta valvontakameratallenteen.

‒ Ovimiehet toimivat asianmukaisesti eivätkä päästäneet silminnähden päihtynyttä miestä sisään ravintolaan. Mies jäi pyörimään jonon lähettyville, yritti ottaa kontaktia jonossa seisoviin ihmisiin ja käytti epäasiallista kieltä jonossa seisovia naisia kohtaan. Miehen käytöksestä provosoitunut toistaiseksi tuntematon sivullinen henkilö pahoinpiteli miestä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja selvittää rikoksesta epäillyn miehen henkilöllisyyttä. Mahdolliset asiaan liittyvät tiedot voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi



Sosiaalisessa mediassa on esitetty väite, että pahoinpitelijä olisi ollut ravintolan järjestyksenvalvoja. Järjestyksenvalvojilla ei ole osuutta asiassa eikä poliisi epäile heitä rikoksesta. Pahoinpitelyn uhri, vuonna 1987 syntynyt mies, vietiin tapahtumapaikalta sairaalaan.