Perheenäiti laihdutti 45 kiloa – näyttää nyt elävältä seksinukelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahden lapsen äiti, brittiläinen Cindy Moore näyttää nykyisin yhä enemmän enemmän seksinukelta kuin pullantuoksuiselta vanhemmalta. Kerroimme hänen olevan päivisin tavallinen perheenäiti, mutta lasten nukkumaanmenon jälkeen hän muuttuu seksinukkea muistuttavaksi povipommiksi.

Cindy Moore ryhtyi muokkaamaan ulkonäköään laihdutettuaan 45 kiloa. Nykyisin kolmekymppinen nainen työskentelee Instagram-mallina ja hän on sanonut, että ihanneulkonäkö olisi seksinuken kaltainen. Hän ei ole kaukana tavoitteestaan.

Rohkeita kuvia sosiaaliseen mediaan julkaiseva Cindy Moore on ottanut reilusti täytettä rintoihin ja huuliin. Meikkaustyyli korostaa muovista ulkonäköä ja keinotekoisuutta. Yltiöseksikäs Cindy Moore asuu Manchesterissa.