Will Smith 22 vuotta naimisissa: ”Seksilelut vahvistaneet avioliittoa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Will Smith ja Jada Pinkett Smith ovat olleet naimisissa 22 vuotta. Pariskunnalla on kaksi lasta ja he tekevät jatkuvasti työtä avioliittonsa hyvinvoinnin eteen. Yksi keino löytyy seksielämästä.

Jada Pinkett Smith on kirjoittanut The Sun -lehden kolumnissaan, että ihmiset ovat järkyttyneet kuullessaan hänen rakastavan erilaisten seksivälineiden käyttöä. Hän naurahtaa, että ei ole varmaan ainoa ihminen maailmassa, joka niitä käyttää. Hänen mukaansa asian takia on turha potea syyllisyyttä.

Hän ei ymmärrä, miksi etenkin naiset saattavat suhtautua seksiin liittyviin asioihin hyssytellen. Seksuaalisuus on tärkeä osa ihmisen elämää ja Jada Pinkett Smith kiittää pitkästä avioliitostaan vaihtelevaa seksielämää aviomiehensä kanssa.