Pikkupoika sai raivokohtauksen kaupassa – henkilökunnan reaktiosta somehitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen lapsiperheen vanhempi tietää, että pikkulapsilla voi tulla kiukkukohtaus ihan koska tahansa ja täysin selittämättömistä syistä. Joku suuttuu väärän värisestä mehupurkista ja toinen väärästä musiikista kaupassa. Usein kiukkua on vaikea saada hillittyä järjellisin keinoin, mutta yllätyksellisyys auttaa.

Nyt Yhdysvalloissa on kuitenkin kuvattu video, jossa nähtävä pikkupoika sai kiukkukohtauksen Traders Joe -kaupassa. Äidin ollessa voimaton poikansa raivoamisen edessä ryhtyi henkilökunta yllättäen tanssimaan ja laulamaan kassalla. Pikkumies oli niin tyrmistynyt näkemästään, että kiukku loppui kuin seinään. Alexandra Seba kuvasi tilanteen videolle, josta on nyt muodostunut somehitti.