Rahat loppu? Honey Boo Boon äiti myy omaisuuttaan netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boon perhe oli aikoinaan yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista realityporukoista. Myöhemmin hänen äitinsä June ”Mama June” Shannon sai oman televisiosarjansa Mama June: From Not to Hot, jonka myötä nainen laihdutti peräti 130 kiloa ja teki hurjan muodonmuutoksen.

Äskettäin 40 vuotta täyttänyt Mama June on esiintynyt sarjassaan kolmen tuotantokauden verran. Hänen elämänsä on kuitenkin lähtenyt synkkään syöksykierteeseen, sillä naisen elämänkumppani Geno Doak on johdatellut naisen huumeiden maailmaan. Nyt June Shannon on menettänyt lapsensa huoltajuuden ja samalla myös oikeuden Alana Thompsonin varallisuuteen.

TMZ uutisoi, että June Shannon on myynyt talonsa irtaimistoa ja omaisuuttaan nettikirpputoreilla. Nainen on netonnut jonkun verran rahaa myymistään tuotteista ja hänen talossaan on nyt tyhjiä huoneita. Hänen varhaisteini-iässä oleva tyttärensä Alana Thompson asuu parhaillaan isosiskonsa luona.