Ihmiset pelastivat vasarahain – koskettava video julkaistiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettiin on julkaistu video, jolla nähdään rannalle huuhtounut vasarahai. Sattumalta samalla rannalla on ihmisiä aikaa viettämässä, ja he päättävät auttaa rustokalaa.

Pian rannalla olevat ihmiset huomaavat, että vasarahain suussa on iso koukku siimoineen. Kala pyristelee takaisin veteen, mutta ihmiset haluavat poistaa ensin koukun sen suusta. He painivat hain kanssa rohkeasti ja uhmaavat petokalan voimakkaita leukoja.

Hain pelastusoperaatio on lyhyt, mutta sitäkin intensiivisempi videotrilleri. Lopulta miehet onnistuvat poistamaan koukun ja päästävät suurikokoisen kalan takaisin veteen. He auttavat hain aallokosta syvemmälle, jolloin se pääsee jatkamaan vapaasti matkaansa. Jos video ei aukea, katso se tästä linkistä.

https://www.facebook.com/watch/?v=706488889763885