Vuohilauma karkasi laitumeltaan – tuntikausien sekasorto asuinalueelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Seattlessa on ihastuttava asuinalue n imeltään Issaquah Highlands. Alueella on tänä kesänä käytetty vuohia maisemoinnin apuna, kun sorkkaeläimet ovat laiduntaneet naapuruston pihoilla ja puistoalueilla. Äsken lauma kuitenkin karkasi.

Issaquah Highlandsilla kotiinsa ajaneet olivat hieraisseet silmiään, kun yhtäkkiä heitä vastaan juoksi valtava vuohilauma. Eläimet säntäilivät omakotitalojen pihoilla ja juoksivat pitkin kävelyteitä. Videon julkaissut Mark Svendsen epäilee, että vuohet olivat ajatelleet ruohon olevan vihreämpää aidan toisella puolella.

Vuohilauman kiinni saaminen kesti tuntikausien ajan ja jahtiin osallistui lukuisia kyläläisiä. Osa ihmisistä oli pannut vuohia tilapäismajoitukseen aidattuun koirapuistoon. Jokainen vuohi pääsi kuitenkin takaisin työpaikalleen jatkamaan laiduntamista.