Sinullako jättikokoinen sukuelin? Tässä vinkit sen käyttämiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Penis, temmi, kikkeli, kalu, muna, lerssi ja slaikkari. Rakkauden miekkaa voi kutsua kymmenillä eri nimillä. Mikäli ei tiedä, kuinka voisi hyödyntää jättikokoista sukuelintään, kannattaa hakea apua uudesta opaskirjasta.

Firebox

Firebox-lahjatavaraliike on julkaissut kirjan 101 Things To Do With A Huge Willy. Englannin kielellä julkaistu teos esittelee toimia, joita suuremmalla etuvarustuksella olevat miehet voivat tehdä siittimellään. Kaikki naiset eivät pysty harrastamaan normaalisti seksiä mahtipontisen peniksen kanssa, joten tällöin mies joutuu keksimään sukuelimelleen muunlaisia käyttötarkoituksia.

Miesten siittimien keskipituus on Suomessa 13,77 senttimetriä. Pituus menee samaan luokkaan naisen emättimen keskimitan kanssa. Suurikokoisempaa sukuelintä voi käyttää vaikkapa lampaiden paimentamiseen – kuten kirjassa vitsaillaan.