Bam Margera taas vieroitushoitoon – ihmiset suosittelivat sometaukoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiotähti Bam Margera on kirjautunut vieroitushoitoon kolmannen kerran kuukauden sisään. Mies nähtiin äskettäin juomassa olutta Los Angelesissa pian sen jälkeen, kun hän jätti toisen vieroitushoitokerran kesken.

Syyskuussa 40 vuotta täyttävä Jackass-tähti Bam Margera yrittää epätoivoisesti saada elämänsä takaisin raiteilleen. Alkoholiongelmista kärsivä mies on hakeutunut vieroitushoitoon. Tuntojaan ahkerasti sosiaaliseen mediaan jakava rullalautailija on viimein suostunut luopumaan puhelimestaan vieroitushoidon ajaksi, TMZ uutisoi.

Bam Margera aneli taannoin televisiopsykologi Dr. Philin apua. Lopulta Dr. Phil keskusteli Margeran, tämän vaimon Nikkin ja äidin kanssa tähden päihdeongelmista. Margera kirjautui psykologin neuvojen mukaisesti vieroitushoitoon mutta jätti sen kesken jo muutamaa päivää myöhemmin.

View this post on Instagram

April Margera♥️

A post shared by Bam Margera (@bam__margera) on