Josephine Skriver läpinäkyvässä alusasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole vielä saatu yhtään A-sarjan supermallia, mutta Ruotsista niitä on tullut jo useita ja taannoin myös Tanska sai omansa, kun Josephine Skriver kiinnitettiin Victoria’s Secretin bikinimalliksi. Sittemmin Josephine on nähty kuitenkin vain harvakseltaan julkisuudessa.

View this post on Instagram

Fall collection. @victoriassecret

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Tällä kertaa Josephine Skriver nähdään poseeraamassa peilin edessä alusasussa, joka paljastaa huomattavasti sisältöään. Mallikaunotar paljastaa, että kyseessä on asu Victoria’s Secretin syksyn mallistosta.

25-vuotias Josephine Skriver on noussut nopeasti supermallien sarjaan, sillä hän sai kunnian poseerata Victoria’s Secretin vuoden 2016 bikinikatalogin kannessa. Hän seurasi katalogin kannessa sellaisia supermalleja kuin Candice Swanepoel, Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio. Skriverin äiti ja isä ovat molemmat homoseksuaaleja, jotka halusivat perustaa heteromaisen perheen seksuaalisesta suuntautumisestaan huolimatta. Vanhemmat ovat yhä naimisissa.