Claudia Romani fanitti takapuolellaan: ”Juventus – Napoli”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Miamissa asuva kurvitar poseeraa tällä kertaa rakastamansa lajin teeman mukaisesti, mutta omalla estottomalla tyylillään. Claudia Romani nimittäin esittelee muhkeaa takapuoltaan kuvassa, jossa hän on kirjoittanut peiliin ”Juventus – Napoli”. Glamour-malli kyseli seuraajiltaan arvioita ottelun lopputuloksesta.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.