Huumekoukussa rypevä Honey Boo Boon äiti myy taloa – koti löytyi asuntovaunusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissi Alana Thompsonin, eli Honey Boo Boon äiti, June ”Mama June” Shannon sai taannoin oman televisiosarjansa. Nainen laihdutti peräti 130 kiloa ja teki hurjan muodonmuutoksen. Koko elämä lähti syöksykierteeseen uuden poikaystävän astuttua kuvioihin.

June Shannon tähditti omaa Mama June: From Not to Hot -ohjelmaa, jonka myötä naisesta leivottiin suorastaan salonkikelpoinen. Nyt koko hänen elämänsä on muuttunut, sillä hän on myynyt lähes koko omaisuutensa rahoittaakseen huumeidenkäyttöä. Hänen nuorin lapsensa, Alana Thompson, on myös otettu huostaan isosiskonsa hoidettavaksi.

June Shannon myy taloaan, jotta voisi asua rakastettunsa Geno Doakin kanssa asuntovaunussa. Nelikymppinen nainen ei ole enää tekemisissä lastensa kanssa, koska he eivät pysty kilpailemaan huomiosta Genon ja huumeiden kanssa. Pariskunta aikookin matkustella ympäri maata matkailuautollaan, TMZ uutisoi.