Maailman komein rikollinen ja upporikas perijätär erosivat – esikoinen yksivuotias

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Malli Jeremy Meeks nousi kuuluisuuteen takavuosina hänen pidätyskuvansa levittyä medioissa ympäri maailmaa. Hän solmi vankeusrangaistuksen jälkeen rahakkaan sopimuksen mallitoimiston kanssa ja pani samalla perhekuviot uusiksi.

Jeremy Meeks tapasi rikkaan perijätär Chloe Greenin vuonna 2017. Pari aloitti seurustelun, vaikka Meeks oli edelleen tahollaan naimisissa lastensa äidin ja pitkäaikaisen kumppanin Melissa Meeksin kanssa. Melissa sai tietää suhteesta Instagramin välityksellä.

Us Weekly kertoo Chloe Greenin ja Jeremy Meeksin eronneen jo muutama kuukausi sitten. Heidän yhteinen Jayden-poika syntyi viime vuoden toukokuussa. 28-vuotias Chloe Green yrittää parhaillaan myydä Lontoon asuntoa, jossa hän on asunut yhdessä 35-vuotiaan Jeremy Meeksin ja heidän yksivuotiaan poikansa kanssa.