Sara Sieppi säväyttää rantakuvassa: ”Alkais jo riittää…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomena suomalaisten suosikiksi noussut Sara Sieppi palasi taannoin Filippiineiltä rankan Selviytyjät-kilpailun jälkeen. Nyt tuotantokausi on käynnistynyt televisiossa. Näin kesän lähestyessä loppuaan Sara on päässyt nauttimaan rantaelämästä Filippiinien lisäksi Suomessa.

Missikaunotar julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa mustissa bikineissä uimarannalla. Kuvan yhteydessä Sieppi paljasti, että eilen oli vasta hänen toinen rantapäivänsä kuluneena kesänä.

– Kesän toinen rantapäivä. Kyllä tää alkais jo riittää, niin sais alkaa taas elää elämän parasta aikaa, Sara Sieppi kirjoitti.

Taannoin Sara julkaisi valokuvan, joka on täysin käsittelemätön ja joka muistutti hänen seuraajiaan millainen tyyppi somekuvien filttereiden takaa oikeasti löytyy.

– Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia. Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin. Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä, Sara Sieppi kertoi kuvastaan.