Coco ja Ice T gaalassa – povipommin läpinäkyvä asu sekoitti miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa yli 20 vuotta sitten ollessaan 18-vuotias teinityttö. Nainen on sittemmin kertonut keksineensä suurikokoisen takapuolen esittelyn jo kauan ennen Kim Kardashanin nousua suurten peppujen kuningataren vallankahvaan.

Nyt Coco ja Ice T osallistuneet yhdessä MTV Video Music Awards -gaalaan, jonka punaiselle matolle Nicole Coco Austin käveli rohkeassa läpikuultavassa mustassa iltapuvussa. Perheenäiti totesi itsekin, että nyt on kyseessä todellinen muotihetki.

– I think Ice and I came out in a bang for VMA’s …. what do you think? Some fashion moments from red carpet #vmas #redcarpet #powercouple, Coco kirjoitti.

Perheenäiti ja povipommi Nicole Coco Austin voitti vuonna 1998 Miss Ujena -kilpailun Meksikossa, jonka jälkeen hän aloitti työuransa Playboy-kartanossa. Sittemmin nainen on nähty muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2008 hän poseerasi Playboy-lehden sivuila. Nainen on naimisissa räppäri Ice-T:n, eli Tracy Lauren Marrow’n, kanssa. Pariskunnalla on Chanel-niminen tytär.