Aubrey O’dayn takapuoli nieli stringit – julkaisi kuvan somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa.

MTV-televisiokanavan Ex On The Beach -sarjassa esiintyvä Aubrey O’Day ei kainostele kurviensa esittelemisen suhteen. Nyt nainen on julkaissut muutaman otoksen takapuolestaan Instagramiin. Hän pyllistelee estoitta pakarat kameran linssissä kiinni.

Nainen on keinumassa pelkkiin stringeihin pukeutuneena. Alaosa hehkuu neonkeltaisena, ja kuvien perusteella voisi luulla katselevansa sosiaalisen median sijaan aikuisviihdesivustoa. Hänen seuraajamääränsä on kasvanut entisestään.

View this post on Instagram

it’s important to lace up first..

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

View this post on Instagram

color coordinate with them shoes.. @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on

Uusimmat