Video paljastaa parhaat tanssiliikkeet – tällä valmistaudut discoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yökerhojen tanssilattiat täyttyvät tänäkin viikonloppuna lukuisista musiikin tahtiin liikkuvista ihmisistä. Tanssimisessa lienee tärkeintä yksinkertaisesti rytmissä heiluminen, mutta muutamalla perusliikkeellä voi saavuttaa lisäkipinää joraamiseen.

Nettivideolla on nyt neuvottu seitsemän liikesarjaa tanssilattialle, jotka sopivat myös aloittelijoille. Osa liikkeistä on hieman huvittavia, mutta pääasiana on se, että antaa musiikin viedä. Kannattaa tanssia samalla tavalla kuin kukaan ei katsoisi.

Osa ihmisistä menee baariin ainoastaan musiikin ja tanssimisen vuoksi. Tanssin avulla voi kuluttaa helposti yli 500 kilokaloria tunnissa, jos liikehdintään käyttää koko vartaloa. Sen avulla voi korvata pitkiä juoksulenkkejä nautinnolliseen tyyliin.

EASY TRENDING MOVES YOU WANT TO LEARN TO BECOME A STAR

Easy moves to become a star of every party. 💃🕺

Publiée par 5-Minute Crafts sur Mercredi 21 août 2019