Hautajaisiinsa valmistautuvalle Janita Lukkariselle tänään syöpäpäivitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjoista suomalaisille tuttu Janita Lukkarinen sairastui viime vuonna aggressiiviseen imusolmukesyöpään, jonka hän kuitenkin onnistui jo kerran selättämään. Uudet sytostaattihoidot eivät ole kuitenkaan tuottaneet toivottua tulosta, ja parhaillaan Janita valmistautuu jo omiin hautajaisiinsa.

View this post on Instagram

Kiitos Antti ja Marika Mäkelä 🙏✝️ Sain tänään Uudestisyntyä, tulla lähemmäksi Herraa ja vahvistaa suhdettani yläkertaan. 🙏💝 . Suhteeni yläkertaan ei aina ole ollut mikään parhain, en ole todellakaan aina elänyt synnitöntä elämää, enkä varmasti vieläkään tule elämään, mutta pyrin tekemään parhaani ja Jumala kuitenkin armahtaa pienet virheelliset syntini. 🙏 . En ole tuonut uskonasioita hirveästi esille, koska kaikki eivät niistä pidä, mutta tämä on osa sitä elämää, jota teille jaan. Tällä kertaa sain yllättyä positiivisten viestien ryöpystä jo jaettuani ilouutisestani oma tarinassa. ✨ Herra tekee ihmeitä joka hetki! . Olen saanut huonojen uutisten jälkeen paljon hyvää osakseni ja uusia projekteja on syntymässä! Olen niin innoissani kaikesta tulevasta ja jotenkin luotan elämäni Herran käsiin vietäväksi, ja tiedän, että lopussa kiitos seisoo! ✨💎 . Aiemmin pelkäsin kuolemaa ja mietin että olisi liian aikaista lähteä, varsinkin nyt, kun on tullut niin paljon ymmärrystä lisää ja olen saanut kasvaa uskossa. ✝️ Olisi surullista heittää tämä kaikki hukkaan, koska haluan todellakin vielä vaihtaa ajatuksia täällä teidän kanssanne, se on yhtä kiehtovaa joka. 💎 . Huomenna tulee uutta tietoa syöpikseltä tilanteestani, eli nyt kaikki peukut pystyyn ja kädet ristiin käsivarsia myöten! 🙏❤️ Toivoisin jo jotain ennustetta tulevaksi, mutta tarkoitus olisi rikkoa rajoja ja katsoa mihin tahdonvoimalla ja teidän tsemppauksella pystyy! ✨👑✨ . #cancer #cancerfighter #blessed #god

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

Nyt Janita on kertonut saavansa tänään maanantaina uutta tietoa syöpänsä tilanteesta. Viime viikolla uutisoitiin, että hoidot olisi jo lopetettu. Nyt Lukkarinen toivoo, että luvassa olisi rohkaisevia uutisia.

– Nyt kaikki peukut pystyyn ja kädet ristiin käsivarsia myöten! Toivoisin jo jotain ennustetta tulevaksi, mutta tarkoitus olisi rikkoa rajoja ja katsoa mihin tahdonvoimalla ja teidän tsemppauksella pystyy, Janita kirjoittaa.

– Olen saanut huonojen uutisten jälkeen paljon hyvää osakseni ja uusia projekteja on syntymässä! Olen niin innoissani kaikesta tulevasta ja jotenkin luotan elämäni Herran käsiin vietäväksi, ja tiedän, että lopussa kiitos seisoo.