Lindsay Lohan teki paluun levytysstudioon – kappaleella tyrmistyttävä nimi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Lindsay Lohanin viimeisimmästä levystä on vierähtänyt 14 vuotta. Nyt laulajaksi jälleen ryhtynyt nainen on julkaissut uuden Xanax-nimisen kappaleen. Biisissä lauletaan hänen elämästään Los Angelesissa.

Lindsay Lohanin uusin kappale tarkoittaa rauhoittavaa lääkettä. Hän laulaa myrkyllisten ihmisten seurasta ja siitä, kuinka vaikeaa hänen on sopeutua pinnallisen kaupungin tunnelmaan. Hän sanoo kokevansa ahdistusta, mutta toinen ihminen on kuin Xanax-lääkettä, joka saa olon kevyemmäksi.

Lindsay Lohanin kappaleen ennakkokuuntelunäyte on julkaistu Virgin Dubai Radiossa. Lindsay Lohan on julkaissut aiemmin kaksi studioalbumia, vuonna 2004 ilmestyneen Speak-levyn ja vuonna 2005 ilmestyneen A Little More Personalin.