BB-talossa alkoi uusi päivätehtävä – asukkaat joutuvat rakentamaan ulkohuussin

Big Brother · Terhi Piiroinen

Big Brother on antanut talon 14 asukkaalle uuden päivätehtävän, jossa heidän on rakennettava terassin läheisyyteen ulkohuussi. Asukkaat valitsivat Jukan rakennusmestariksi, ja muut asukkaat saavat käyttää rakentamiseen yhtä ainoaa työkalua.

Tehtävän alussa Big Brother määräsi, että kaikkien asukkaiden on pukeuduttava suojavarusteisiin. Rakennusmestarin, eli Jukan, tehtävänä on antaa ohjeita ja varmistaa, että huussi rakentuu piirustusten mukaan. Hän ei saa osallistua muuten tehtävään.

Muut asukkaat käyttävät valitsemaansa työkalua rakentamisessa. Lisäksi he saavat kantaa ja kannatella elementtejä. Rakentamisen lisäksi huussi myös maalataan. Asukkaat pohtivat kummissaan, mitä varten ulkohuussi ylipäätään rakennetaan, mutta aloittavat reippaasti päivätehtävän toteuttamisen.

– Voi ei, joudunko mä höyläyshommiin, Kevin tokaisi huomatessaan höylän jääneen hänen työkalukseen. Hän kuitenkin vaihtoi sen ruuvimeisseliin.